Meer informatie

Post By greenwacouser 0 Comments

Green Waco beseft goed dat het veranderen van de wereld geen project van een maand is. Of van een jaar. Het is een lang project, maar we weten ook dat we veel mensen kunnen bereiken die al een verandering in de wereld willen bereiken. We weten dat er veel mensen zijn die de aarde willen redden en die aan de slag willen, maar deze mensen hebben niet de informatie of de kennis die zij nodig hebben om ook echt een verschil te maken. Daarom hebben we een brochure opgesteld met meer informatie en handige tips en trucs.

Veranderen van de wereld

online casino

Het veranderen van de wereld begint met het geven van informatie. Daar zijn de wetenschappers en politici in te kort geschoten. Zij hebben verteld wat de gevaren en risico’s zijn, zij hebben laten zien dat we verkeerd bezig zijn. De volgende stap is aan de organisaties zoals Green Waco. Wij informeren de mensen over de mogelijkheden om zelf het verschil te maken. Door meer informatie te geven over de manier waarop afval hergebruikt kan worden, hoe de uitstoot verminderd kan worden maar ook hoe we kunnen besparen op de energie. Wanneer we veel kleine stapjes kunnen zetten, is het effect groot wanneer veel mensen meedoen.

Om alvast het goede voorbeeld te geven: Onze brochure wordt niet opgestuurd. Je kunt deze in de mail krijgen wanneer je jouw mailadres achterlaat in het contactformulier. Op die manier besparen we op de inkt, energie en papier.

Ook worden wij gesponsord.